7 days of Inspiration Magazine

In de week van 28 februari t/m 6 maart 2011 wordt Nederland onder de naam ‘7 days of inspiration‘ op een upgrade getrakteerd. Initiatiefnemers (eigenlijk: initiatiefgevers) Martijn Aslander, Nils Roemen, Olga Plokhooij en Fanny Koerts vragen zich met de eendaagse schoonmaak van (heel!) Estland in het achterhoofd terecht af waarom het in Nederland niet mogelijk zou zijn om een dergelijk grootschalige positiviteitsimpuls te realiseren. Combineer ‘sociale overwaarde‘ met besmettelijk enthousiasme en dan gewoon collectief ass kicken, jeweettoch.

Enfin, redenen te over om deze lieden in de gaten te houden, of nog een stapje verder: verslag te leggen over wat zij allemaal aan het waarmaken zijn. En dus komt er een 7 days of inspiration – magazine! Vanochtend heb ik op instigatie van grafisch vormgeefster Birgitta van Langeveld met wat fijne mensen bij elkander gezeten om daar een eerste opzet voor te maken en hoe het verder gaat weet ik nog niet precies want ik kon hedenavond nog niet bij het Google Doc waarin de samenvatting van het gesprek stond en laat ik nou ook nog ns na een uur zijn weggelopen om elders (hele) grote foto’s aan de muur te bevestigen.

Hoe dan ook, behalve deprimerende verkiezingsuitslagen, polarisatie, segregatie en andere negatieve -aties gebeuren er in Nederland dus ook hele coole dingen. En dat is een geruststellende constatering.

Zie hieronder overigens het bladenmakersteam waarmee/met wie we aan de race beginnen. Left-to-right (de hyperlinks leiden naar Twitteraccounts, zodat jij geachte lezer ons vanaf nu vrolijk kunt gaan volgen als je dat niet al deed) : Birgitta van Langeveld, Bart Borsje, Jenny Huttinga, Fenneke van der Aa, Petra Kroon, ondergetekende. En de foto’s zijn van Fotologies, eigenlijk heel logies.

7 Days of Inspiration, magazine

Zes lachende bladenmakers

Advertenties

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Ontmoetingen, Plannen 2011 en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op 7 days of Inspiration Magazine

  1. Pingback: Volgende week #1 | Ready2Amaze!

  2. Pingback: Giro d’Italia – l’ultima giornata | Ready2Amaze!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s