No dogs

Oorspronkelijk was ik van plan vandaag een diepzinnig verhaal te schrijven over aangeboren vertrouwen, en dan te beginnen met dat conceptie eigenlijk de ultieme uitingsvorm van zelfvertrouwen is en dat je daarna alleen maar kunt zorgen dat je dat intrinsieke zelfvertrouwen blijft raadplegen in de bruuske ontkoestering die de context van de realiteit voor je in petto heeft, met als eventuele ongewenste tussenstand een situatie zoals geschetst door Stef Bos is zijn nummer Is dit nu later? Mocht je na het beluisteren van dit nummer wat triest voor je uit zitten staren, luister dan ter nuancering ook even naar dit nummer of naar deze hier, beide ook van dezelfde Stef Bos.

In plaats daarvan pleeg ik vast een voorbeschouwing op een reisje dat ik binnenkort voor de boeg heb. Samen met bevriende fotograaf / fotograferende vriend Sipke Visser (website: www.asortofdiary.com / facebook fanpage: http://www.facebook.com/asortofdiary) ga ik dan op ontdekking in (de) Oekraïne. Rondneuzen, waarschijnlijk analoog fotograferend wat er daar zoal aan cyrillische tekens en andere interessante en voor ons oog ongewone zaken valt te fotograferen.

Boven- danwel aanstaande excursie verklaart ook de fotokeuze van vandaag. Naast een foto/briefproject, portretseries en uiteenlopend ander moois, pleegt Sipke graag portretten te maken van honden op ooghoogte. Ooghoogte afgemeten aan de ogen van de hond, bien entendu. Op toevallige/opportunistische basis maak ik ook wel eens dat soort foto’s, maar het feit dat deze foto alweer uit 2006 stamt, illustreert dat zulks voor mij op generlei wijze dagelijkse kost is. Maar moge dit de pret niet drukken: hier ga je, hond!

No dogs

No dogs, West Mersea - UK, juli 2006

Advertenties

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Gedachtekronkels, Hersenspinsels en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s