Op snelwegportrettenjacht, dag 1

Net zoals elke dag, bood gisteren uitgelezen mogelijkheden om een paar mooie snelwegportretjes te scoren. Zo hebben de A4 en de A44 er op de eennalaatste dag van het jaar in stevige hoedanigheid aan moeten geloven. En dat combineert dan leuk met aardappelen kopen bij boer Knibbe aan de Huigsloterdijk, en lunch procureren bij een lokale SRV-man. Bestaan die nog? Ja, die bestaan nog. De afkorting staat overigens voor Samen Rationeel Verkopen, net zoals HEMA staat voor Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. Leuk weetje voor al uw volgende feestjes en partijen.

Teneinde de foto’s nog niet te verraden maar de fanatieke lezers van dit blog toch een leuke sigaar uit eigen doos aan te bieden, volgt hier een filmpje van het reilen en zeilen rondom afrit Hoofddorp/Aalsmeer (A4), extra-live met licht, geluid en een landende 747 van Onze Koninklijke.

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in (Snel)wegen, Op reis (of: ~ geweest), Plannen 2011 en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s