La suite

Ah, U bent er nog. Fijn. Er gebeurt van alles achter de schermen en dat weerhoudt mij van het nader uitdenken van de Kracht van Zacht, maar hij zit r echt aan te komen hoor.

Tussentijds qua update zovast het volgende: de opening van de expositie ‘Onderweg in Europa’ was, mede dankzij alle aanwezigen alsook introducerende huzarenstukjes van  Melle Smets van het Snelwegmuseum en Tjerk Ridder van Trekhaak gezocht! een doorgeslogen succes. Wie het gemist heeft, kan zich tussen maandag en zaterdag nog totaan 15 april melden voor een bezichtiging. Hier is waar het gebeurt!

Leuk om te melden voorts: één van de foto’s die ik in 2005 nam op mijn reis van Istanbul naar Venetië – in Sarajevo om precies te zijn, heeft het geschopt tot in het lesboek Perspectieven op Midden- en Oost-Europa: zie hier voor meer details!

Tegelijkertijd ontving ik het boek Grenzeloos, een lesmethode intercultureel denken van uitgeverij Educare. Wederzijds bedoeld als opstapje naar besprekingen van samenwerking richting de educatieve game alwaaraan ik al in een eerder post een tipje van de sluier waagde. Nog meer afspraken in die richting op de plank nu we het er toch over hebben. Onder andere bij het Europees platform, bij Sanoma Uitgevers en met TabulusNL die ik in het kader van op hullie’s website paragefraseerde helderheid en duidelijkheid overigens sofort nieuw promobeeldmateriaal ga pogen te doen aanschaffen.

Oja, een ook nog een boekruil met een der twee meneren van het Rotondologisch Genootschap – U zou het bijna niet geloven maar t is echt waar! 1x Crossroad Europe versus 1x De ronde van U. En ongetwijfeld een leuke kennismaking als bonus!

PHOTOLOGIX_Vangorcum

Sarajevo-foto in boek

Advertenties

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws, Ontmoetingen en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s