Zeeven Mijlsch Laerzen

(voor directe toegang tot de verse #snelwegportretten drukt U enige malen op het neerwaartse pijltje van Uw computerklavierdevice)

Ik wil nog wel ns een plannetje van het een of ander bedenken en het gekke is dat degene die echt leuk zijn het ook meestal wel tot realiteit schoppen. Met tot nu toe de Europese rondreis Us Europeans als hoogtepunt van de vertaalslag ‘onwaarschijnlijk’ bis zum ‘been there, done that, didn’t even bother to buy a T-shirt’. De volgende projecten die zich in dit rijtje moeten gaan voegen zijn de Sociale Atlas van Europa, waarvoor de website (dankzij webontwikkelaar Robert Cabri met grote stappen de gereedheid nadert. Te voorziene impact? Dunno… Maar dat het leuk is en veel enthousiasme teweeg brengt, zoveel is al in dit stadium duidelijk. Leuk daarom ook om de komende weken met twee stagières van de Hogeschool Leiden (opleiding Communicatie) te kijken naar mogelijkheden om de researchmodule op Facebook van virale aspecten te voorzien.

Nog ambitieuzer en grootschaliger zijn de plannen om een educatief spel te ontwikkelen dat scholieren, studenten en young professionals helpt zichzelf voor te bereiden op een internationale ervaring. Studie, stage, werk, reizen… U vraagt, het spel draait. Met de focus natuurlijk op de culturele kant van een dergelijk avontuur. Laat mij echter geen tijd verspillen dit plan nogmaals in detail uit te typen. Ik heb voorwaar zojuist de IJSBREKER Call for Partners pitch geformuleerd en daarin staat (bijna) alles wat ervoor gaat zorgen dat we de benodigde 400 000 euro bij elkaar krijgen om het spel van tekentafel naar Uw computerscherm te vertalen.

In het kielzog van al die activiteiten ontstaan hele leuke nieuwe contacten, die vervolgens weer leiden tot zo mogelijk nog leukere samenwerkingen. Zo leidde een brutale vraag ‘mag ik eens met je mee op reis’ al eerder tot een leuke kennismaking met Europa-correspondente Saskia Dekkers. En een andere spontane Twittervraag tot een uitgebreid interview, vandaag gepubliceerd op het Young Marketing blog van uitgeverij Sanoma, U waarschijnlijk bekender van tijdschriften als de Viva en Flair, alsook zoekmachines Ilse en Startpagina. Overmorgen ga ik met ze van gedachten wisselen over voornoemde game.

Morgen weer een afspraak over iets heel anders, ideetje droppen bij het Historisch Museum Rotterdam. En woensdag een afspraak met één van de initiatiefnemers van het Rotondologisch Genootschap. Ben benieuwd. En alvorens het weekend aanbreekt natuurlijk keihard #snelwegportretten verzamelen, net als afgelopen zondag. Waarvan acte middels onderstaande A27 ter hoogte van Nieuwegein:

PHOTOLOGIX_A27_Nieuwegein

A27 Nieuwegein #1

PHOTOLOGIX_A27_Nieuwegein_2

A27 Nieuwegein #2

PHOTOLOGIX_A27_Nieuwegein3

A27 Nieuwegein #3

PS De volgende snelwegportretsessie staat gepland op do 17 februari. Meerijden mag op voorwaarde van vroeg opstaan, laat terug thuis, gezond geduld en zelf bammetjes smeuren van te veuren.

Advertenties

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in (Snel)wegen, Nieuws, Plannen 2011 en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s