Happy birthday, Italy!

PHOTOLOGIX_Beppe_Grillo-7174

Beppe Grillo, Milan 3 Mar 2011

For English, please go straight here!

Na bijkans een half boekwerk te hebben besteed aan ‘the making of’, is het ook wel leuk om het resultaat van alle inspanningen alhier met U te delen: het Interview met Beppe Grillo over hoe de zaken er in Italië er deze dagen voor staan. Ik kan U vast verklappen, dat is niet best, maar heeft wel een mooi verhaal en dito foto’s opgeleverd. Leuk achtergrondmuziekje erbij? Her ya go!

Het spijt mij U te berichten dat het artikel zijn/haar weg naar Nederlandse media niet heeft weten te vinden, wegens desinteresse / kan niet / hoeft niet / hebben we al en zelfs <quote>ik kan hier helemaal niks mee</quote>. Gelukkig wordt het interview wel in 6 talen gepubliceerd op Europees blogportaal Cafe Babel. Vandaag de Engelse versie, de komende dagen komt daar nog Duits, Pools, Frans, Spaans en Italiaans bij. Dat dan weer wel.

Ook het interview met Martijn Aslander (‘Ontmoeting met een Verkenner’) in het 7 Days of Inspiration Magazine zal ik binnenkort posten op dit blijde blog. Zo kunt U zich hier de komende dagen even kostelijk als kostenloos blijven vermaken.

Groet!

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws, Ontmoetingen en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s