Over interviews en luchtfoto’s

Ha, daar bent U weer! Het is een dolle boel bij Fotologies, hence qua blogposts juist een omgekeerd evenredige rustperiode. Daarom nu – speciaal op zondag – een snelle update van een selectie (1 uit 2) uit het recentelijk gebeurde.

– Het 7 Days of Inspiration Magazine is inmiddels alweer een paar weken uit. Tot mijn vreugde beschik ik inmiddels over een heuse privé-PDF van mijn bijdrage aan het magazine, bestaande uit het interview met Martijn Aslander en de Groote Rondvraag: Hoe denk jij dat Nederland gaver/leuker/beter kan. U treft ze door op onderstaand plaatje te klikken. Laat ik U ook vast verklappen dat er in de toekomst meer geïnterviewd gaat worden. In twee richtingen. t Is interviewen en geïnterviewd worden… Beste manier om dit alles semi-automatisch bij te houden is via de RSS-feed van deze blog, of door een geheel kostenloos abonnementje af te sluiten op http://www.twitter.com/photologix en de updates aldaar te volgen. Goed. Het interview dus:

7dimag_resourcerer

Martijn Aslander - Ontmoeting met een verkenner

– Voorts: met dank aan een gelegenheidconsortium bestaande uit Studio America en airline consultant Martijn Moret heb ik kortgeleden een rondvlucht gemaakt boven Leiden. Bedoeling daarbij: het van bovenaf portretteren van het Oostelijk deel van Leiden. Genoemd beeld (destijds ‘nader te fotograferen’) had ik ingebracht in de Kerstveiling van ondernemersverenigingen BV Leiden en JCI Leiden ten gunste van de plaatselijke Voedselbank.

Een grote afdruk (225x150cm op 2mm alu-dibond) is aangekocht door Peter Duijvestein van Leiden Communicatiestad, die m cadeau heeft gedaan aan Maters Hermsen Bedrijfsjournalistiek. Mooi voorbeeld van Pay-it-forward en bovendien een eervolle locatie! Foto van installatie te dezer burelen volgt Tango Zulu Tango, onderstaand zovast de kleine versie.

Woont U ook in Leiden en dan vooral in het centrum? Meldt het even, wellicht vindt U het leuk een luchtfoto van Uw huis / straat / bedrijf / kantoor anderszins aan de muur op te hangen. Vanaf € 350 zorgt U voor leuke visuele opluistering van die ene al net iets ta lang leeggebleven muur. Maar ter vervanging van bestaand werk mag natuurlijk ook.

PHOTOLOGIX_Leiden_MatersHermsen

Zicht op Leiden met Meelfabriek en Singel

Advertenties

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws, Ontmoetingen en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s