Volle kracht vooruit – over gebaande paden…

PHOTOLOGIX-2280

Tussenstop in De Punt

Na een heerlijk rondje Nederland in het Volkswagenbusje van bamboefietsendealert Joep van Ginderen (website: eerlijkekansen.nl, busverhuur via Marktplaats) is het in huize PHOTOLOGIX momenteel Full Speed Ahead. Bigtime FSA dus zeg maar. Volop in de voorbereiding richting expositie Gebaande Paden, welke plaatsheeft tijdens het eerstvolgende Pinksterweekend. Opening op vrijdag 10 mei, waarbij aanmelding vooraf op prijs wordt gesteld. Bekijkt u toch vooral even de uitnodiging en het leuke self-supporting systeempje dat ik daaromhene heb opgetuigd ter verwerking van de massa’s aanmeldingen die ik samen met mijn collega verwacht.

Als onderdeel van de voorbereidingen ben ik gisteren op bezoek geweest bij Fotolab Kiekie in Amsterdam. Zij gaan de 12 foto’s, variërend in maat van 50 x 75 tot 200 x 133 cm, afwerken op dibond en insprayen met satijncoating, zodat het allemaal nog mooier wordt dan het al is. Het maken van de proefstroken van was even leuk als spannend. En comforting, want het was mooi om te zien hoeveel aandacht en vakmanschap er aan gewijd wordt. Dat belooft wat bij het uitpakken van de echte werken straks!

Het bezoek werd extra leuk dankzij een ontmoeting met Joost van den Broek, wiens recente boek Portret ik tijdens het evenement De Donkere Kamer (die waar Sipke toen 1000 euro vergaarde met zijn pitch over ‘Return to Sender‘) kocht. Ter plaatse voorzien van een – bovendien zeer sierlijke – handtekening, maar dat terzijde. Joost was bij Kiekie foto’s drukklaar aan het maken en het was leuk entretemps met hem van gedachten te wisselen over onderscheidende fotografie.

Na terugkomst in Den Haag volgden voorbereidende besprekingen met Peter en Maloe. Met Maloe heb ik in mijn laatste weken als Chef Cowork, jun-aug 2010, fijn samengewerkt. Inmiddels is ook zij aan het (vooralsnog parttime) ondernemen geslagen en aangezien er ik in aanloop naar de expo nog wel wat extra handen en denkkracht kan gebruiken, levert zulks een mooie aanleiding om weer eens wat samen te ondernemen. Maloe gaat aldus opereren als perscontact en helpt bij het zoeken van uitnodigenswaardige personen binnen relevante organisaties, zodat die mij al tijdens de opening gaan overspoelen met mooie foto-opdrachten im Bereich infrastructuur, mobiliteit en bereikbaarheid. Ultrahotte thema’s bovendien, dus succes gegarandeerd – on dirait.

PHOTOLOGIX-2602

Stilleven van sketches met proefstrook en kruidenbitter

Resultaat: briefing en proost met een Texels Juttertje op een goede aan-, door- en afloop. Ook betrokken bij de opening wordt volgens plan trouwens boekhandel Buddenbrooks, al zijn die daar zelf nog niet van op de hoogte. Staat in de planning voor hedenmiddag.

Nou, tot zover dan maar geloof ik even. Volgende week weer Europa-workshops op het Zadkine college, daarna vervolgstappen met Museum Rotterdam inzake fotoproject ‘Ruwe Diamanten’, dan een workshop reisfotografie- en bloggen voor jongeren die op Europa-vrijwilligersschap vertrekken. Volop actie in den tent dus.

Mocht u meer willen weten, mailt u dan vooral even. Heeft u op wat voor manier dan ook onverhoopt de uitnodiging voor 10 juni gemist, bekijk m dan onderstaand en meld u volgaarne aan via http://www.kunsthandelelshout.nl/gebaandepaden.

Doodles en over het legendarische rondje Nederland vertel ik volgende keer wat meer.

Buiten Gebaande Paden

Buiten gebaande paden

binnen_final

Binnen gebaande paden

Advertenties

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in (Snel)wegen, Nieuws, Plannen 2011 en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s