Onderweg in Europa. Alweer? Alweer ja!

Het is even stil geweest op Ready2amaze, maar daarover niet getreurd want er is volop moois in aantocht, ook na de enthousiaste ontvangst van Poldermotieven bij de opening op jongstleden 6 oktober. Dank aan de in ruime mate aanwezigen en alle andere lieden die in de aanloop hun steentje hebben bijgedragen. Een impressie van de avond vind je hier. Het werk is nog tot 6 januari in Amstelveen te zien (daarna in Zwijndrecht), dus grijp je kans als je in de tussentijd eens een drukkerij van de binnenkant wilt bekijken!

Dat gezegd zijnde: er is alweer een volgende expo in aantocht. Bedoeling is dat deze in de eerste week van november in vol ornaat kan worden bewonderd in het Atrium van het Haagse Stadhuis (bijnaam: het IJspaleis en wel hierom). Wie het afgelopen jaar goed heeft opgelet, zal de titel van de expo herkennen. Inderdaad, de expo is grotendeels hetzelfde als degene die tussen 15 januari en 15 april te gast was op het hoofdkantoor van de ANWB, op een paar verleukende wijzigingen na:

Wat is er dan zoal nieuw? Vooral de doorlopende fotoprojectie van ongeveer een uur – as we speak in den maeck. En het event dat Europe Direct begin december organiseert met de expositie als achtergrond. Wilt u er tegen die tijd bij zijn? Laat het even weten via de bekende kanalen. Of reken erop dat ik u toch wel weet te vinden, dat mag op eigen risico ook. De geactualiseerde titelpagina (met dank aan Hans Meeusen van de ANWB) treft u zovast schuinbovenstaand. Voor de leesbare versie even op t plaatje klikken.

Bis bald!

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Expositie, Nieuws, Op reis (of: ~ geweest), Plannen 2012 en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Onderweg in Europa. Alweer? Alweer ja!

  1. He wat gaaf Bruno, dat gaat goed zo. 🙂
    Als ik tijd heb, kom ik zeker even langs in het IJspaleis. De ANWB tentoonstelling vond ik goed, fijn dat ik die nu nog een keer kan bekijken.
    groeten, Amber

  2. Pingback: Aanstaande feestjes en partijen @photologix | Ready2Amaze!

  3. Pingback: Mee op weg in Europa! | Ready2Amaze!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s