Aanstaande feestjes en partijen @photologix

Vandaag is het precies een jaar geleden dat ik mijn werkzaamheden kortwiekte tot de nieuwe core business: zien en laten zien. In tekst, in concepten en visies, en natuurlijk in beeld. Reden voor een feestje zou je zeggen, en inderdaad is daar volop aanleiding toe. Maar voor jullie vanavond nog met z’n alletjes op de stoep staan: er zitten volop gelegenheden in de pèplèhn waarbij u zich al dan niet extern gesponsord ken vervoege.

Zo daar zijn, in order of appearance:

– Twee verjaardagen in Huize Fotologies: 17 en 19 november, met bescheiden viering op nader te bepalen moment in de chronologische nabijheid;

woensdag 23 november (avond/Den Haag): European Dreams in t Paard en Humanity House. Lancering van de Sociale Atlas van Europa middels diepgravend interview met ondergetekende. Toegang slechts vijf euri en dan krijg je er extragratis ook nog leuke muziek bij;

woensdag 7 december (einde middag/Den Haag): internationale inspiratieborrel in het Haagse stadhuis, o.a. ter viering van mijn expositie Onderweg in Europa, u mogelijk al bekend van eerder dit jaar op het hoofdkantoor der Algemeene Nederlansche WielrijdersBond. Gezellig een glas/ettelijke glazen heffen met leuke mensen binnen het grote internationale netwerk van de Gemeente Den Haag. Wel eerst even beleefd 5 minuten naar de wethouder luisteren en ook nog 10 minuten naar mij. Part of the deal, maar u hoeft danook geen deelnamekosten voor de gehele happening te begroten. Met gesproken inleiding gemeentewege, alsook door ondergetekende. En net als bij de ANWB speelt Tjerk Ridder van Trekhaak Gezocht een vrolijke noot op de gitaar. Niet geheel ontoepasselijk gaat het hier om het nummer Unterwegs, zoals dat ook vanaf deze DVD te beluisteren valt.

– zondag 18 december (hele dag/Den Haag): Jaarlijkse  Strooptocht in het Haagse Zeeheldenkwartier, waar tegen die tijd 12 transparante foto’s uit het PHOTOLOGIX-archief zijn geïnstalleerd in de etaleges van leegstaande winkelpanden. Lekker groot (2x3m per stuk) dus niet te missen.

vrijdag 20 april (middag/Leiden): ZZPower 2, event voor zelfstandigen in regio Den Haag/Leiden. Thema: Samen Sterk! Met ondernemerswedstrijd, inspiratiesessies en GROW-type pressurecookers met grote opdrachtgevers. Entree naar verwachting ca € 50,-, vanzelfsprekend volledig aftrekbaar. Meer info volgt via diverse kanalen.

Verwacht u in bovenstaand programma iets van uw gading te hebben getroffen, doet u dit dan vast even noteren in uw agenda en stuur desgewenst een mailtje/tweet/facebook update om uw aanstaande aanwezigheid aan te kondigen.

Onderstaand zovast een van de foto’s voor het Zeeheldenkwartier. Uitleg bij het concept volgt. Live opgenomen in 2004:

Groeten uit Parijs... in het Zeeheldenkwartier

Advertenties

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Expositie, Nieuws, Plannen 2011 en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Aanstaande feestjes en partijen @photologix

 1. geweldige activiteiten weer!
  je ziet mij zeker op aantal verschijnen!

 2. Wat ben je toch goed bezig Bruno!
  Ik kom zeker naar de Europening in het Stadhuis.
  Ben ook erg benieuwd naar het Zeeheldenavontuur…

 3. ah fijn! Leuk dat je goed doorgaat met exposeren en andere gekke dingen 🙂
  Keep it going!

  Ik ga even plannen wanneer & waar ik aansluit…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s