Mee op weg in Europa!

Hij stond al op de lijst, maar zo voor het gemak doen we m nog n keer dunnetjes over. Bent u er woensdag (weer) gezellig bij? We steken om maar liefst 17u00 van wal!

Adres: Spui 70, Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station!

woensdag 7 december, Den Haag: internationale inspiratieborrel in het Haagse stadhuis, o.a. ter viering van mijn expositie Onderweg in Europa, u mogelijk al bekend van eerder dit jaar op het hoofdkantoor der Algemeene Nederlansche WielrijdersBond. Gezellig een glas/ettelijke glazen heffen met leuke mensen binnen het grote internationale netwerk van de Gemeente Den Haag. Wel eerst even beleefd 5 minuten naar de wethouder luisteren en ook nog 10 minuten naar mij. Part of the deal, maar u hoeft danook geen deelnamekosten voor de gehele happening te begroten. Met gesproken inleiding gemeentewege, alsook door ondergetekende. En net als bij de ANWB speelt Tjerk Ridder van Trekhaak Gezocht een vrolijke noot op de gitaar. Niet geheel ontoepasselijk gaat het hier om het nummer Unterwegs, zoals dat ook vanaf deze DVD te beluisteren valt.

Onderstaand de inmiddels welbekende titelfoto. De expositie zelf figureert ook op de website denhaag.nl en wel hiero: http://www.denhaag.nl/home/bewoners/to/Tentoonstelling-Onderweg-in-Europa.htm. Dat u het weet 🙂

Onderweg in Europa - dag 1

Advertenties

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Expositie, Nieuws, Plannen 2011 en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s