Nieuw in 2012: Van Stoute Schoenen naar Zevenmijlslaarzen

2012 - New Horizons: 20 jan 2011, 18:00u

Met 2011 al weer lang en breed achter de rug, is het zo medio/eind januari wel leuk om weer ns wat zaken op een rijtje te zetten. Er is al van alles gebeurd, zoals de thema-avond ‘Verbindende Verhalen’ bij het Goethe Instituut – in samenwerking met Trekhaak Gezocht en de ambassades van Oostenrijk en Hongarije – en afgelopen zaterdag alweer de volgende opening van Poldermotieven (link naar topic op het Wegenforum), ditmaal gecombineerd met een open dag bij verkeersbordenfabrikant Naamplaat Bewegwijzering BV in Zwijndrecht. De foto’s hangen er samen met de doorlotjegetikte gedichten nog tot 28 februari, dus wie afgelopen zaterdag geen gelegenheid zag, die heeft nog even tijd.

De horizons lopen ook lekker, op enige webontwikkelachterstand na en/maar/alheus: daar wordt hard aan gewerkt.

Leba - PL, juni 2003

Reden te meer om in deze newsflashde plannen voor 2012 al typend te ontvouwen. Stond 2011 nog in het teken van duiderschap – het inpassen van al dan niet visuele informatie in een voor derden bruikbare context – de lat voor 2012 ligt alweer ettelijke trapjes hoger.

In Jip- en Janneketaal: PHOTOLOGIX.NL gaat u in 2012 helpen uw stoute schoenen om te toveren tot zevenmijlslaarzen.

Kijk, ik vind het dus leuk om ideeën aan ideeën te koppelen. En mensen aan mensen. En mensen aan ideeën. En andersom. En nu schijnt het te blijken dat veel andere mensen (ondernemers incluis) daar wel het nut van inzien, maar niet direct de lol. Want noem het netwerken, en er blijft weinig leuks van over. Niet doen dus. Pionieren! Wilde gedachten stroomlijnen tot uitvoerbare plannen. Een reis door Europa, DOEN! Een jaar lang snelwegfotograferen, DOEN! Fotofabriekjes op Hoteldaken bouwen, DOEN! ——Uw (te) gekke wens—–, DOEN! Fotologies helpt u in 2012 en beyond om een en ander te structureren, concreet uitvoerbaar en inzichtelijk te maken, partners te zoeken. You vraagt, wy draaien: (e-)boeken en openluchtexpo’s geen probleem.

En dan is het nu tijd om de LinkedIn-pagina navenant aan te passen. Dank voor die suggestie, Heide!

En mag ik dan ook nog gelijk onder uw aandacht brengen qua leuks:
– Workshopserie Wat zegt u? alias als leider een betekenisvolle bijdrage leveren
aan jouw omgeving
bij Ruimte voor Helden,
– Fotoproject Follow the Star van Joke ter Harmsel (Ontwerpstudio Cowboyjo) die twee coole verkeersborden voor Poldermotieven heeft ontworpen)
– De volgende Stand-Up Inspiration (nr 39 alweer, op ma 13 februari) van Anja Wassenaar, Martijn Aslander en Hans Sibbel? De vorige was zeer tof en een mooi eerste platform om en plein public over 2012 New Horizons te berichten;
– De volgende Donkere Kamer (ma 5 maart) waar ik eveneens een verhaal over 2012 New Horizons hoop af te mogen steken;
– De winnaarsexpositie van de Zilveren Camera 2011, t/m 26 februari in het fotomuseum Den Haag, waar ik hoop binnenkort een megaflatscreen met horizons te mogen exposeren in de lobby;
– Mijn eigen Poldermotiefjes, tot 28 februari bezoekbaar in Zwijndrecht met een speciaal verkeersbord (zie foto onderstaand) als aandenken!

To wszystko for now, keep you posted!

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in (Snel)wegen, Expositie, Gedachtekronkels, Handreikingen, Me myself and I, Nieuws, Plannen 2012 en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Nieuw in 2012: Van Stoute Schoenen naar Zevenmijlslaarzen

  1. Wat een prettig enthousiast bericht weer Bruno! Ideeën aan ideeën. Mensen aan mensen. Mensen aan ideeën. Ideeën aan mensen. Mijn kast staat vol met stoute schoenen. Doe mij een paar van die 7-mijlslaarzen! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s