Leuks voor bij de lunch

Dag waarde lezers! Het weekend staat alweer voor de deur. Wellicht leunt u zelfs al een weinig vooruit in die richting. Hoe dan ook, mocht u in de tussentijd om verstrooiing verlegen zitten, kijkt en luistert u dan vooral even mee naar het verhaal dat ik kortgeleden vertelde in Toomler, tijdens Stand-Up Inspiration #38. Het gaat over visies en horizons en de rest krijgt u er gratis bij. Met dank aan bijna-naamgenoot Videologic en de lieve crew van Stand up Inspiration.


En als u volgende week donderdag in Den Haag bent, danwel kunt of wilt zijn: ook daar verhalen. Over snelwegen bij het Planbureau voor de Leefomgeving. De aankondiging volgt onderstaand. Voor nog meer horizons kunt u zich op 1 maart melden in Breda, voor Europese zaken kunt u zich naar verwachting op 15 april vervoegen in Utrecht, maar daarover in de tussentijd meer.

Lunchlezing ‘Poldermotieven: waar een klein land groot in kan zijn’

Hoewel autosnelwegen in de alledaagse beleving niet bijster positief te boek staan, vormen zij het breedst toegankelijke en meest herkenbare onderdeel van ’s Neerlands meest prestigieuze exportproduct: landschapsinrichting.

Fotograaf Bruno van den Elshout (Den Haag, 1979) neemt u tijdens de lunchlezing Poldermotieven mee naar de grensovergang van Hazeldonk en van daaruit op een rondreis die uw kijk op de Nederlandse snelweg voorgoed zal veranderen.

De lunchlezing vindt plaats op donderdag 23 februari om 12:00 uur bij het Planbureau voor de Leefomgeving in Den Haag. Omdat de lezing in een overheidsgebouw plaatsvindt, zult u bij de ingang worden verzocht zich te legitimeren.

Zie ook hier: http://www.pbl.nl/nieuws/nieuwsberichten/2012/lunchlezing-poldermotieven-waar-een-klein-land-groot-in-kan-zijn

En voor een routebeschrijving bent u hier aan de juiste URL: http://g.co/maps/cfsb8

Goed weekend zovast!

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in (Snel)wegen, Expositie, Nieuws, Plannen 2012 en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s