Helpende handen maken er werk van

Het wordt almaar gezelliger onder de paraplu van 2012 New Horizons. Of, zoals ik het eerder noemen: we zijn fijn horizontale lucht aan het verplaatsen zodat de raket strakjes goed op kan stijgen. Tot zover de beeldspraak. Dit alles om inzichtelijk te maken dat er hard gewerkt wordt.

Voormalig coworkert Adrian Winter (Interactive Pixels) heeft vanuit Spanje de nodige programmeerregels aan de automatisering van een en ander bijgedragen. Mr. Breeze van DSLR Remote Pro heeft in zijn weekend wat extra tweaking gepleegd om zijn toch al zeer prettig bruikbare timelapse-programma nog beter passend te maken voor onze wensen. Waardoor ik (bijvoorbeeld) ’s ochtends de wekker nu niet meer hoef te zetten om allerlei informaticale handelingen te gaan zitten plegen.

We testen de boel nog even een weekje door in de huidige set-up en zetten dan onze eerste schreden op het PR-pad. En dat doen we niet alleen maar met onderstaande heer en dames van Impulse, een tijdelijk bedrijf van 5 studenten van de Hogeschool Leiden (die u al kende van deze foto’s) die deelnemen aan het ComOn project, en dat dan weer naar idee van de directeur van Leiden Communicatiestad die op een veiling een luchtfoto van Leiden van mij kocht – enfin, veel ons kent ons, u kent dat wel. Lang verhaal kort: deze mensen dus, onderstaand. Gefotografeerd op het dak van het Atlantic Hotel, sofort naast de installatie aldaar, dus de wind kregen we erbij cadeau.

Impulse met Vee-El-En-Er: Lester, Celine, Sanne, Christel, Melanie

Deze frisse helden zijn hun PR-plannen thans aan het uitwerken. Op 2 april gaan we er daadwerkelijk mee aan de slag. Dat u t vast weet. En in mei doen we nog n rondje – dan om te vieren dat we een coole website hebben. Is het nu nog niet, we know. Daar gaat hopelijk een andere hogeschool zich tegenaan bemoeien. Blijft op den hoogte en deelt graag uw ideeën, suggesties, frustraties en hopen via dit wondervolle blog.

En bekijk hierbij een van de mooiste horizonten as yet:

Noordzeehorizon op 20 maart 2012 om 9u des ochtends

Advertenties

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Hersenspinsels, Nieuws, Plannen 2012 en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Helpende handen maken er werk van

 1. Hey Bruno, dat gaat allemaal heel aangenaam klinken!
  Ik zwaai even naar je vanaf een Uitzichtspunt tijdens mijn virtuele Reis van 40 dagen, zo’n beetje over de helft nu..
  Juist gisteren bezocht ik de jouw bekende horizon in Kijkduin en keek uit over die smalle streep tussen Hemel en Aarde waar het allemaal plaatsvindt…
  In mijn reis beleef ik ontzagwekkend Stille Momenten, waarin ik doorkijk achter de zichtbare horizon. Steeds meer kan ik tot in mn Lichaam voelen, dat het allemaal in essentie heel eenvoudig is… En dat geeft Plezier!
  Dus een heel zonnige Horizon…
  Zie je graag weer es na thuiskomst!
  Lie-fs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s