Nog meer verbazing, vanaf nu zelfs elke maand!

Beste lezert van dit blog. Er is alweer wat tijd voorbij gegaan sinds ik u laatstelijk via dit blog over mijn bezigheden berichtte. Nuwel: er komt weer leven in den brouwerij, maar dan via een maandelijkse nieuwsbrief waarop u zich naar eigen welbevinden op kunt abonneren.

Onder de naam ‘Mee op avontuur‘ neem ik u – nomen est omen – mee op avontuur door mijn creatieve ondernemersleven, met niet alles maar wel veel van het vallen en opstaan dat daarbij hoort. Van iedere nieuwsbrief zal ik de globale introductie op dit blog posten, zodat u anoniem nog wat sluimerend mee kunt luisteren alvorens een allesverzengend abonnement af te sluiten waar u nooit van z’n levensdagen met luttele muisklikken weer vanaf kunt. Zo u dat al mocht willen.

Jaargang 1, editie 1 ging vergezeld van navolgende introductie:

—-

Hoi collega-avonturier!

Welkom Mee op Avontuur!

2013 wordt ongekend Open Source, dus gezellig samen allerlei leuks delen om de wereld mooier te maken. Daar hoort natuurlijk een project bij, maar hoe dat er uit ziet verklap ik pas op 1 januari. Ik werk nu achter de schermen aan de voorbereidingen met webbouwer en kunstenaar Robert Cabri. In de tussentijd ontvang je nu al de eerste editie van deze Vrolijke Nieuwsbrief.

2012 = Nieuwe Horizons

Nog eventjes 2012, dus. MMXII. Nieuwe Horizons. Weldra 8 785 in getal en dan binden we er een strik om. Benieuwd hoe dat gaat voelen en wat er volgt op het verzamelgedeelte van het project. We wensen ons: een boek en een grote expo. En/maar waar 2012 – NEW HORIZONS ons ook brengt, de eerste expo was voor alle betrokkenen een ervaring van formaat. En dankzij projectpartner Roelof de Vries kun je in ieder geval de vette eerste expo bij Broft/vanderHorst Galleries nog eens integraal herbeleven, inclusief bijvoorbeeld:

– ‘Pionieren is ook kunst‘ door Martijn Aslander
– Interview Landschap en Thuisgevoel
– Interactieve 360-gradenfoto van de expositie

2013 = Sfeervangers

Sfeervangers

Focus #1 wordt in 2013 het project Sfeervangers, geheel inclusief een nieuwe, eigen website. Sfeervangers = treffende impressies van ontmoetingsgelegenheden zoals in 2012 zovast:

– jury-overleg en prijsuitreiking wedstrijd TU/TUe voor KLM
– presentatie Vouwblad 10 voor drukkerij Lenoirschuring
– opening nieuwe uitvalsbasis voor Ruimte voor Helden

Waarom? Door snelle en betere communicatietechnologie hoeven mensen elkaar minder vaak live te spreken. Spreken ze elkaar wel live, dan is die bijeenkomst daardoor des te waardevoller. Succesvolle event organisers weten dat: dat je een boodschap, het werk dat je doet en de resultaten daarvan anno 2013 het beste kracht bij kunt zetten door het hoogtepunt daarvan deelbaar en houdbaar te maken. Want zo kan iedere betrokkene zichzelf tot ambassadeur van jouw case promoveren. En dan gaan dingen makkelijker, sneller en beter: promised.

Wat er voor 2013 nog meer op de agenda staat? Dat lees je volgende keer.

Voor nu: groeten uit 2012 en alle goeds in voorbereiding op een plezierig 2013!

Bruno van den Elshout

PS Deze nieuwsbrief is met veel zorg samengesteld. Deel m dus graag als je denkt dat iemand anders er ook plezier aan beleeft:

Like Mee op Avontuur, jaargang 1, editie 1 on Facebook

Benieuwd naar de volgende? Die komt over 3 weken. De introductie hier op Ready2Amaze. De all-risk bonusversie met accessoires bestel je vanaf nu extragratis http://eepurl.com/tavU5

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Gedachtekronkels, Handreikingen, Me myself and I, Plannen 2012, Synchroniciteit en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s