Kunst op @Infratech alias Poldermotieven in Ahoy!


Foto-expositie Poldermotieven te gast bij
Naamplaat Bewegwijzering, stand 06:700
Infratech, 15-18 januari 2012, Ahoy Rotterdam

naamplaatlogoNaamplaat Bewegwijzering heet u ook in 2013 weer hartelijk welkom op de jubileumeditie van infrastructuurbeurs Infratech, ditmaal met de tentoonstelling Poldermotieven van fotograaf Bruno van den Elshout.

In de 75 jaar (waarover leuk promofilmpje van Rijkswaterstaat) dat we in Nederland over snelwegen beschikken, is het imago van de Nederlandse snelweg razendsnel afgegleden. Ooit hét symbool voor economische en maatschappelijke vooruitgang, nu vooral een non-locatie. Daar waar je liever niet wilt hoeven zijn, of anders zo kort mogelijk.

Zonde, vindt Poldermotieven-fotograaf Bruno van den Elshout, want we maken er dag-in dag-uit met miljoenen gebruik van. Meestal op z’n best onverschillig, behalve als het heeft gesneeuwd of wanneer we thuiskomen na een verblijf in het buitenland. Dan – heel even maar – lijkt heel Nederland één groot Poldermotief.

Naamplaat Bewegwijzering onderschrijft met de tentoonstelling Poldermotieven het Infratech-thema voor 2013: ‘Trots op Infra’.

Tijdens de openingsdag (di 15 januari) is Bruno van den Elshout in de stand van Naamplaat aanwezig en ontvangen bezoekers op aanvraag kosteloos een gelimiteerde en gesigneerde heruitgave van de catalogus Poldermotieven met snelwegkaart van Joke ter Harmsel en gedichten van Wendelien Stephanie.

A27 Almere, 133x200cm satin coated op alu dibond

A27 Almere, 133x200cm satin coated op alu dibond

Advertenties

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in (Snel)wegen, Leuks uit 2013, Op reis (of: ~ geweest) en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s