Lekkers, voor bij de koffie – in blogvorm

Voor wie nog niet mee is op avontuur, maar wel benieuwd is wat ik nu weer in mn schild voer en wat daar de tussenstand van is.

Hoi collega-avonturier!, 

Bijna 700 uur zijn er alweer verstreken sinds 2012. Hoe zijn ze voor jou geweest?

Voor mij goed. Er komt namelijk een horizonboek. Hoe? Daar broed ik in goed gezelschap op. Ik ben er van overtuigd dat 2012 – NEW HORIZONS een plaats verdient in de Nederlandse kunsthistorie as it unfolds. Sommige mensen die daar over gaan hebben dat jammergenoeg nog niet in de smiezen, anders hadden we in dit overzicht óók al wel een mention gekregen (De Wereld Draait Door 20 januari 2013, doorzappen naar 19m30s).

Anyways. Een groot, mooi, fraai boek moet de gaafheid en relevantie van NEW HORIZONS naadloos in beeld brengen. Inzichtelijk en deelbaar maken. Zoals dat met de tentoonstelling aan het Noordeinde geweldig gelukt is. Daar een veelvoud van, ongeveer 7x zoveel, in boekvorm. Ontspannend en fascinerend tegelijk.

Een kostbaar project, waarvan de realisatie in deze tijden misschien gekkenwerk is. Dat het toch kan, laat zich alleen bewijzen door het te doen: € 100,000 bij elkaar funden in 6 maanden tijd. Projectomvang: tweeduizendentwaalf stuks van 366 bladzijden, waarvan 1250 exemplaren @ € 84.95 verkocht moeten zijn voor we de drukpers aan kunnen slingeren. Megaspannend dus.

Zoek het Fotoboek!

Fotoboek!

Hoe ik van plan bent dat te gaan fixen, vertel ik tijdens de manifestatie Fotoboek! op zondagmiddag 17 februari in Den Haag, dat we aangrijpen als startschot voor de voorinschrijving voor de gelimiteerde & genummerde oplage. Tijdens fotoboek wordt ik bovendien on-stage geinterviewd door Roy Cremers, oprichter van crowdfundingplatform Voor de Kunst waar wij ons project gaan onderbrengen.

Fotoboek! vindt plaats in het Nutshuis tegenover de Grote Kerk. Op zondagmiddag 17 februari dus.

Heel graag tot dan, en voor nu: veel plezier met de andere avontuurlijke observaties in deze nieuwsbrief,

Bruno van den Elshout

Als je wilt kun je via de maandelijkse Mee op Avontuur op de hoogte blijven van alle boekvorderingen. De volgende editie verschijnt verderop in februari!

Advertenties

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Fundraising, Leuks uit 2013, Me myself and I, Nieuws, Synchroniciteit en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s