Nieuwe woorden voor NEW HORIZONS

2012 - NEW HORIZONS, 12.09.2012 - 18h00

2012 – NEW HORIZONS, 12.09.2012 – 18h00

Daar waar hemel en aarde elkaar raken. Daar in de verte brengt de horizon verbeelding en werkelijkheid terug bijeen. Daar aan de horizon – voorbij alle tegenstellingen en hindernissen – gloren eindeloze mogelijkheden, wachtend om ontdekt te worden. Door de visionairs, pioniers en nieuwe leiders die ons al reizend de weg wijzen naar de toekomst. Door iedereen die het avontuur aandurft!

Om ook jou uit te nodigen voor dit avontuur, portretteerde fotograaf Bruno van den Elshout in 2012 een jaar lang ieder uur de Noordzeehorizon. Steeds hetzelfde stukje eindeloze verte, vastgelegd in 8 785 impressionistische horizonportretten: ogenschijnlijk abstract en tegelijkertijd intens realistisch.

In 2013 worden de mooiste en spannendste horizons uit het project NEW HORIZONS gebundeld in een monumentale boekpublicatie. Vormgegeven door Rob van Hoesel, en onder tekstuele begeleiding van de schrijver van Le Petit Prince, beroepspionier Antoine de Saint-Exupéry, neemt het boek je mee op reis naar de horizon. Steeds dezelfde horizon, die steeds opnieuw verrast.

NEW HORIZONS verschijnt in september in een gelimiteerde oplage van 2012 genummerde exemplaren. Om de kostbare productie mogelijk te maken, verkopen we 1 250 exemplaren voorafgaand aan de drukgang. De verkoopprijs bedraagt een solide € 84.95 en de openbare intekening begint op 5 mei op de website van crowdfundingplatform Voor de Kunst.

Aangezien het in economische laagconjunctuur, maar überhaupt, best spannend is om een dergelijke boekpublicatie voor elkaar te krijgen, kun je het ontvouwen van de strategie dorthin meebeleven via de nieuwsbrief ‘Mee op Avontuur‘, waarvan eind maart de volgende editie verschijnt.

Voici mon secret. Il est très simple: on ne voit bien qu’avec le cœur.
L’essentiel est invisible pour les yeux

– Antoine de Saint-Exupéry

Advertenties

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Boeken en publicaties, NEW HORIZONS, Nieuws, Plannen 2013 en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s