Inspiratieweek – de aanloop

Jezelf vrijwillig een week opsluiten in een berghut met 8 medemensen die je vorher niet kent. Een mooi experiment, en, you know what, ik hoefde het niet eens zelf te bedenken. Coach, spreker, schrijver en fervent bergwandelaar Andre Meiresonne nodigde me er voor uit.

Een week lang in de bergen dus, en vandaag is van dat alles de laatste dag aangebroken. 8 onbekende medemensen zijn inmiddels geen onbekende medemensen meer. Meer een soort buddies van wie het bijzonder leuk blijkt ze in deze snelkookpanmodus te hebben kennengelernt.

Sta mij volgaarne toe deze vrolijke ex-onbekenden eens aan u voor te stellen. Wie weet wat dat weer oplevert. Here we go. Andre Meiresonne: ja, die nodigde me dus uit om hiero-hene te komen, naar Rauris in de buurt van Zell am See, Oostenrijk. Hoogte boven zeeniveau zo’n 900 meter, maar daar zie je niks van. Sterker nog, met de bergtoppen rondom zou je eerder last krijgen van laagtevrees dan het omgekeerde.

Enfin bon. Andre was een van de drie mensen met wie ik vorige week zaterdagochtend in alle vroegte had afgesproken bij Den Haag Centraal Station, onder de u ongetwijfeld bekende zebraklok. De anderen waren ex-internetondernemer-nu-pelgrim Edgar Neo wiens pad ik al eerder eens gekruist was, doch bovenal vluchtig, en Anchelle Doets wier aanstaande betrokkenheid ik tot dan toe te louterer kennisgeving had aangenomen. Met waardering voor de TBS (terbeschikkingstelling) van haar auto voor de heenreis naar Rauris, dat wil ik er graag nadrukkelijk bij vertellen.

Aldus reisden wij gevieren een dag lang van Den Haag naar Oostenrijk en bespraken wij zovast waar het toch heen moest met deze wereld. Of dat er eigenlijk betere vragen te stellen zijn, inmiddels. Waar we heen willen in plaats van moeten en dat in die herformulering eigenlijk de sleutel ligt. Parallel aan dit gekeuvel gleed het asfalt onder onzerlei reten door, een kilometer of 1000 lang.

Gaandeweg kwamen we van alles te weten over Anchelles wens om ondernemingstechnisch iets met het beleven van gezonde voeding te gaan doen en praatte Andre ons geheel vrijblijvend bij over zijn visie op beloningssystemen binnen het verzekeringswezen en de Nederlandse politiek. Dewelke bij tijd en wijlen op ramkoers lag met de ideeen van Edgar zodat gerust van een dynamisch samenzijn gesproken kon worden. Ook de rondvraag naar kernkwaliteiten droeg hier zienderogen aan bij.

Op drie minuten na duurde onze aanreis precies 12 uur. En hoe het sinds de aankomst verder ging, dat lees je binnenkort, hier op Ready 2 Amaze.

Hierbij wat foto’s van onderweg:

PHOTOLOGIX_Inspiratieweek_1

Onderweg #1

Inspiratie #3

Onderweg #2

Onderweg #1

Onderweg #3

Gerade da

Gerade da

Advertenties

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Leuks uit 2013, Me myself and I, Nieuws, Ontmoetingen, Op reis (of: ~ geweest) en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Inspiratieweek – de aanloop

  1. Pingback: Instant zorgeloosheid voor beginners | Ready2Amaze!

  2. Pingback: Created memories #inspiratieweek | De Berghut

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s