Maak werk van je droom #1 – BEGIN!

Het is mijn wens en bedoeling om in 2014 op iedere werkdag een groep van tenminste 12 geinteresseerden te vertellen over NEW HORIZONS. Dat is de route die uiteindelijk leidt naar 4 december in de Grote Kerk in Den Haag, hierna te noemen: Feestelijke presentatie kunstwerk-in-boekvorm NEW HORIZONS.

Een van de onderwerpen waarover ik lezingen zal ontwerpen is hoe je werk maakt van je dromen. Dat doe ik al een tijdje en ik ga er voor het gemak van uit dat ik daar in de tussentijd goed in ben geworden. En anders word ik het wel door er een jaar lang over te vertellen.

Want hoe doe je dat, werk maken van je dromen – in 10 delen:

DEEL 1: BEGIN

The only way to make it happen, is to make it happen. Wat is de kleinste stap die je vandaag al kunt zetten? Waar je nog niets of niemand voor hoeft te betalen, waar je nog niet stad en land voor hoeft af te rijden? Welk zaadje kun je al voor de winter in de grond stoppen zodat het de komende lente zal beginnen groeien?

Projectomschrijving NEW HORIZONS op 11.08.2011

Projectomschrijving NEW HORIZONS op 11.08.2011

In geval van NEW HORIZONS was dat: mijn idee op papier zetten en aan mezelf toesturen per post. Ik wist dat ik een jaar lang de horizon wilde fotograferen en dat ik daarvoor een machine nodig zou gaan hebben. Geen idee hoe ik die ging bouwen. Door het op te schrijven kwam ik er wel razendsnel achter waarom ik die wilde bouwen, en waar ie zou moeten komen te staan. Kosten: een velletje papier, een enveloppen, een postzegel een een paar uurtjes werk. Baat het niet, dan schaadt het niet.

“The only way to make it happen, is to make it happen.”

Hoe ziet jouw droom eruit als je die op een velletje papier schrijft?

Ik werk op dit moment aan het voorverkopen en daarmee mogelijk maken van mijn kunstwerk-in-boekvorm NEW HORIZONS. Dat is een spannend avontuur en als je wilt kun je het meebeleven via de nieuwsbrief ‘Mee op Avontuur‘. Intekenen op het boek kan ook online, en wel hier.
Advertenties

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Droom en werk, Handreikingen, Hersenspinsels, Nieuws, Plannen 2014, Synchroniciteit, Zevenmijlslaarzen en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s