Maak werk van je droom #4: Ga door!

Het is mijn wens en bedoeling om in 2014 op iedere werkdag een groep van tenminste 12 geïnteresseerden te vertellen over NEW HORIZONS. Dat is de route die uiteindelijk leidt naar 4 december 2014 in de Grote Kerk in Den Haag, hierna te noemen: Feestelijke presentatie kunstwerk-in-boekvorm NEW HORIZONS.
Een van de onderwerpen waarover ik lezingen zal ontwerpen is hoe je werk maakt van je dromen. Dat doe ik al een tijdje en ik ga er voor het gemak van uit dat ik daar in de tussentijd goed in ben geworden. En anders word ik het wel door er een jaar lang over te vertellen.
Want hoe doe je dat, werk maken van je dromen – in 10 delen:

DEEL 4: Ga door!

Nu je je droom groter hebt getrokken dan jezelf, zijn er ook anderen van afhankelijk. Dat is spannend, maar geeft je ook belangrijke ruggesteun. Want nu je begonnen bent, is het vooral een kwestie van doorgaan. En ja, je moet er misschien dingen voor laten of voor opzij schuiven. Maar als jouw droom nog steeds jouw droom is, dan is er niets aan de hand. Gewoon doorgaan. Bouwen. En lopen, tot de zon komt.

NEW HORIZON #378, 16.01.2012 - 17h00

NEW HORIZON #378, 16.01.2012 – 17h00

Dat laatste heb ik zelf eens een keer letterlijk genomen. Op 2 december 2013 begon ik met wandelen toen de zon onderging, waarmee ik doorging tot de zon weer opkwam. Vanaf Den Haag liep ik zuidwaarts naar De Zandmotor, daarna in noordelijke richting naar Scheveningen en Katwijk. Tot in Noordwijk, waar 16 uur later de zon opkwam. Mijn reisverslag kun je hier warmpjes nalezen.

Doorgaan, gewoon doorgaan. Of zoals Mondriaan zegt: “Verder, steeds verder”.

Wat doe jij al dat je alleen nog maar langer en vaker hoeft te doen om je droom te voeden?

Ik werk op dit moment aan het voorverkopen en daarmee mogelijk maken van mijn kunstwerk-in-boekvorm NEW HORIZONS. Dat is een spannend avontuur en als je wilt kun je het meebeleven via de nieuwsbrief ‘Mee op Avontuur‘. Intekenen op het boek kan ook online, en wel hier.
Advertenties

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Droom en werk, Gedachtekronkels, Handreikingen, Hersenspinsels, Nieuws, Ontmoetingen, Synchroniciteit, Zevenmijlslaarzen en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s