Maak werk van je droom #8: Are you ready2amaze?

Het is mijn wens en bedoeling om in 2014 op iedere werkdag een groep van tenminste 12 geïnteresseerden te vertellen over NEW HORIZONS. Dat is de route die uiteindelijk leidt naar 4 december 2014 in de Grote Kerk in Den Haag, hierna te noemen: Feestelijke presentatie kunstwerk-in-boekvorm NEW HORIZONS.
Een van de onderwerpen waarover ik lezingen zal ontwerpen is hoe je werk maakt van je dromen. Dat doe ik al een tijdje en ik ga er voor het gemak van uit dat ik daar in de tussentijd goed in ben geworden. En anders word ik het wel door er een jaar lang over te vertellen.
Want hoe doe je dat, werk maken van je dromen – in 10 delen:

DEEL 8: Ready 2 amaze!

Zonder te weten ben je er al uitrustend al aan begonnen. Belangrijke en onbelangrijke zaken van elkaar te scheiden, en een lijn te ontdekken in de vele dingen die je al hebt ondernomen. Sinds Steve Jobs het eens had over ‘Connecting the dots backwards’ had, heeft die term een vlucht genomen. Maar in dit stadium volstaat achterom kijken niet meer. Nu gaat het om Voorwaarts Integreren (waarover hier meer).

Nu gaat het over alles wat je project je geleerd heeft, inzetten om het project nog beter te laten worden. Beter, zichtbaarder en deelbaarder. Alles wat niet bijdraagt, gaat overboord. Er is alleen nog tijd en aandacht voor materiaal, ideeën of mensen die dienstbaar zijn aan reis of bestemming.

O, en mocht je het nog niet in de gaten gehad hebben, er is nu ook geen weg meer terug.

ready2amaze.jpg

Are you ready to amaze?

 

Dit is het stadium waarin NEW HORIZONS op dit moment verkeert. Na meer dan 10 000 euro aan investeringen en ruim 1000 uur voorbereidend werk, nog afgezien van het verwerven van alle beeldmateriaal en wat daarvoor nodig was, is stoppen geen optie.

En dus is alle energie, alle inspanning, gericht op NEW HORIZONS en is dat ook wat de energie moet opleveren. Same story voor tijd en geld. Al het andere was voorwerk om tot hier te komen. En voor zover het werken aan je droom niet al een missie op zich is, is het waarmaken van de droom inmiddels dichterbij dan ooit. En dus, volle kracht vooruit, cleared for take-off.

Wat doe je hier nog?

Quotes ter inspiratie:

“People have forgotten this truth,” the fox said. “But you omustn’t forget it. You become responsible forever for what you’ve tamed. You’re responsible for your rose.” ― Antoine de Saint-Exupéry

“Lead, follow or get out of the way.”

Ik werk op dit moment aan het voorverkopen en daarmee mogelijk maken van mijn kunstwerk-in-boekvorm NEW HORIZONS. Dat is een spannend avontuur en als je wilt kun je het meebeleven via de nieuwsbrief ‘Mee op Avontuur‘. Intekenen op het boek kan ook online, en wel hier.
Advertenties

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Droom en werk, Fundraising, Gedachtekronkels, Handreikingen, Hersenspinsels, Human scale, NEW HORIZONS, Nieuws, Synchroniciteit, Zevenmijlslaarzen en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s