Werk maken van je droom #9: Recht zo die gaat

Het is mijn wens en bedoeling om in 2014 op iedere werkdag een groep van tenminste 12 geïnteresseerden te vertellen over NEW HORIZONS. Dat is de route die uiteindelijk leidt naar 4 december 2014 in de Grote Kerk in Den Haag, hierna te noemen: Feestelijke presentatie kunstwerk-in-boekvorm NEW HORIZONS.
Een van de onderwerpen waarover ik lezingen zal ontwerpen is hoe je werk maakt van je dromen. Dat doe ik al een tijdje en ik ga er voor het gemak van uit dat ik daar in de tussentijd goed in ben geworden. En anders word ik het wel door er een jaar lang over te vertellen.
Want hoe doe je dat, werk maken van je dromen – in 10 delen:

DEEL 9: Recht zo die gaat!

NEW HORIZON #4310: 28.06.2012 - 14h00

NEW HORIZON #4310: 28.06.2012 – 14h00

Zo, daar ga je dan. Recht zo die gaat. De dood of de gladiolen. Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder. Het is nu of nooit. Alles mag, ook al zou je het ‘normaal nooit doen’. Hier of daar een grens of regel ontwijken. Zolang je bereid bent er achteraf de consequenties van te dragen – Niet zo dus.

Bij NEW HORIZONS betekent dat insisteren. Vragen om het commitment dat nodig is om het project tot slagen te brengen. 250 boeken erbij, bovenop de 150 reeds verkochte. Mensen op NEW HORIZONS attenderen die het druk hebben, met andere dingen belanghebbende zaken bezig zijn, maar voor wie NEW HORIZONS juist om die redenen interessant kan zijn.

Boter bij de vis, en dus ook van onze kant, onze koopwaar tentoonspreiden en aan de man brengen. Omdat kunst verkopen een kunst op zich is.

En dus opent opent op 2 februari de expositie NEW HORIZONS – Sharing adventures in Dordrecht, waar we de eerste 52 pagina’s van het boek tentoonstellen. En dus start tegelijkertijd een crowdfundcampagne op Voor de Kunst.

Tussen 2 februari en 31 maart 250 boeken verkopen. 5 per werkdag. Moet kunnen. En dan weten zeker dat er op 4 december feest komt, dat alle voordien verkochte boeken gemaakt kunnen worden, en alle nadien verkochte boeken erbij.

Wat doe jij, als alles er vanaf hangt?

Ik werk op dit moment aan het voorverkopen en daarmee mogelijk maken van mijn kunstwerk-in-boekvorm NEW HORIZONS. Dat is een spannend avontuur en als je wilt kun je het meebeleven via de nieuwsbrief ‘Mee op Avontuur‘. Intekenen op het boek kan ook online, en wel hier.

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Droom en werk, Expositie, Fundraising, Gedachtekronkels, Handreikingen, Hersenspinsels, Me myself and I, NEW HORIZONS, Nieuws, Synchroniciteit, Zevenmijlslaarzen en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s