Aankondiging lezing Middelburg met Bram Esser

interview met Bruno van den Elshout en Bram Esser
vr 17 maart, 16h30, De Drukkerij, Middelburg

Temidden van de tentoonstelling NEW HORIZONS nodigen wij u uit voor een treffen met boekmakers en levenskunstenaars Bruno van den Elshout en Bram Esser. Zij nemen u mee op avontuur naar hun voornaamste inspiratiebron: de alledaagse werkelijkheid: ongekend rijk, verrassend veelzijdig en altijd binnen handbereik.

Bruno van den Elshout, maker van NEW HORIZONS, wil met zijn werk uitnodigen tot nieuwe en wezenlijke ontmoetingen tussen mensen, ideeën en werelden. Als kunstenaar onderzoekt en beoefent hij nieuwe manieren van samenwerken en -leven. Voor NEW HORIZONS fotografeerde de horizon in een jaar tijd 8.785 keer: eenmaal op ieder uur van iedere dag.

bram-esser_kustverhalenBram Esser is verkenner van het alledaagse en schrijver van het recent verschenen boek Kustverhalen, waarin hij de hele Nederlandse kust afreisde op zoek naar bijzondere verhalen. Voor eerdere onderzoeken ondernam hij al eens een soortgelijke duik in de Nederlandse snelwegcultuur. Ook nam hij als eens intrek in een zeecontainer op het strand van Scheveningen en integreerde hij met een geleende labrador in een Vinexwijk – www.bramesser.com

De ontmoeting met Bruno en Bram vindt plaats in de lunchroom, met zicht op de tentoonstelling NEW HORIZONS die nog tot 20 maart in De Drukkerij te gast is. U kunt het gesprek kostenloos bijwonen. Aanmelding is niet nodig.

Advertenties

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Handreikingen, Kijkje in de Keuken, Lezing, Nieuws, Plannen 2017. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s