24 uur Rust en Ruimte aan het Haagse Zuiderstrand

NEW HORIZON #5925, 03.09.2012 - 21h00

DEN HAAG – Voor de zevende keer organiseert kunstenaar Bruno van den Elshout op 20 september een 24-uurs horizonobservatie op het Haagse Zuiderstrand.

De observatie bestaat uit weinig anders dan het turen naar de horizon, 24 uur lang, zittend op een stoel aan de vloedlijn. In goed gezelschap van een kleine groep mede-observanten, maar wel in stilte. ‘Dat voelt als twee weken vakantie, maar dan zonder dat je er ver voor hoeft te reizen. En het kost je maar 24 uur van je tijd’, vertelt Van den Elshout erover.

Het Zuiderstrand is bekend terrein voor voor de Haagse kunstenaar. In 2012 fotografeerde Van den Elshout de horizon een jaar lang ieder uur, met een zelfgebouwde machine op het dak van hotel NH Atlantic in Den Haag. Een selectie van de 8.785 horizonportretten die die onderneming opleverde, bundelde hij tot het monumentale kunstwerk-in-boekvorm NEW HORIZONS.

Den Haag Zuiderstrand, wo 20 september 18h30 – do 21 september 20h30, deelname na aanmelding. Meer informatie op www.newhorizonsahead.nl/horizonobservatie

__________________
Noot voor de redactie:

Meer informatie via Bruno van den Elshout, info(a)photologix(.)nl, nulzes-14633072
Hoog-resolutie beeldmateriaal van eerdere edities op aanvraag

Advertenties

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws, Plannen 2017, rust en ruimte, Synchroniciteit, Ter deling en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s