Wanted: Waardevolle Zakenpartner

Voor mijn bedrijf PHOTOLOGIX.nl ben ik op zoek naar een Waardevolle Zakenpartner, liefst op zelfstandige basis. Ik zou graag willen dat hij/zij mij als spreker onder de aandacht brengt van bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar inspiratie en plezier, in het bijzonder met betrekking tot:

  • nieuwe businessmodellen;
  • marktonafhankelijke innovatie;
  • persoonlijk leiderschap.
BrunovandenElshout_by_RobindePuy

Foto: Robin de Puy

Achtergrond
Mijn naam is Bruno van den Elshout, 37 jaar oud. Ik werk als kunstenaar en ondernemer en woon in Den Haag. PHOTOLOGIX.nl is de naam van het bedrijf dat ik in augustus 2006 inschreef bij de Kamer van Koophandel vanuit de wens alleen nog maar te doen waar ik zelf zin in had, en daarmee te verdienen wat nodig was om dat voor altijd te blijven kunnen doen.

Leidraad in de lezingen en workshops die ik verzorg zijn mijn eerdere projecten Us Europeans en NEW HORIZONS. Voor Us Europeans reisde ik een jaar lang door alle 27 landen van de Europese Unie om 2700 jongeren te interviewen over hun dagelijks leven. Voor NEW HORIZONS fotografeerde ik een jaar lang ieder uur de Noordzeehorizon. Beide projecten heb ik op eigen gelegenheid bedacht en ten uitvoering gebracht, met als voorlopig hoogtepunt het vormvatten van NEW HORIZONS als nationaal en internationaal onderscheiden kunstwerk-in-boekvorm, en tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Beide projecten zijn tijdloos in de deelbare inzichten die ze hebben opgeleverd.

Ik heb het geven van lezingen eerder gezien als ‘bijproduct’ van mijn werkzaamheden, en wil er in 2018 graag een structureel en integraal deel van mijn werk van maken. Ik verzorgde eerder vertellingen bij o.a. Rijkswaterstaat (2x), the British School of Amsterdam en de Atlas van Gemeenten. Ik was als spreker betrokken bij o.a. Stand up Inspiration (2x), TEDxLeiden en diverse Pecha Kucha’s. Ook spreek ik vaak als omkadering van tentoonstellingen van mijn werk en bij bijeenkomsten die ik organiseer, zoals eerder Blue Ocean Monday en de interviewserie Reis, Kijk & Luister. Of soms op TV, zoals hier met Wim Pijbes. Ik breid het scala aan spreekgelegenheden in de toekomst graag verder uit, om zo de werelden van kunst, ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling dichter bij elkaar te brengen en daar ook zelf mijn voordeel mee te doen.

Wat toehoorders doorgaans in mijn lezingen waarderen, is hoe ze geprikkeld worden om te denken in grenzeloze mogelijkheden. De uitwisseling na afloop van lezingen verzekert hen ook van praktische voorbeelden van hoe die mogelijkheden te benutten.

Wie ik zoek
Ik zoek iemand met een neus voor gelegenheden om mijn verhaal tegen betaling een podium te bieden. Ik denk hierbij aan jaarlijkse inspiratiedagen van bedrijven en organisaties (of afdelingen daarvan), aan zakelijke bijeenkomsten of bij culturele festivals. Iemand die me helpt bij de voorbereiding en afhandeling na afloop.

Ik zoek iemand die de waarde van mijn werk begrijpt en voelt, en die graag een bijdrage levert aan het verder vrijmaken van die waarde. Je bent bij voorkeur benieuwd naar wat we samen kunnen gaan beleven, en hebt er vertrouwen in dat dat moois zal zijn.

Ik hoop dat je zelfstandig kunt werken en verantwoordelijkheid draagt voor je eigen tijd en inspanning en wat dat jou en ons oplevert. Je hoeft geen specifieke diploma’s te hebben,  aantoonbare werkervaring of rijbewijs. Wel moeten we samen kunnen lezen en schrijven.

Wat me dat waard is
De kostprijs van een lezing bepaal ik voor 2018 op € 500. Dat bedrag vertegenwoordigt een deel van de waarde en energie die ik in het verleden heb geïnvesteerd om tot de verhalen te komen die ik heb beleefd, en waarover ik vertel. Van het meerdere waar jij de lezing voor verkoopt, delen we de winst ten opzichte van die € 500 in de verhouding 50/50.

Stel dat je een lezing verkoopt voor € 1.000 dan levert dat je dus op:

(€ 1.000 – € 500) / 2  = € 250

Voor € 2.000 ontvang je:

(€ 2000 – € 500) / 2 = € 750

Om iedere lezing met aandacht voor te bereiden, begrens ik het aantal lezingen per week wel op 2. Als het je lukt om me ‘vol te plannen’ voor € 1.000 per lezing levert je dat dus 2 x 4 x € 250 = € 2.000 bruto op. Hoe veel tijd je daarvoor nodig hebt, bepaal je zelf. In hoe minder tijd je het goed kunt doen, hoe plezieriger voor ons allebei.

Ik stel graag mijn kennis, vaardigheden en contacten aan je ter beschikking wanneer dat passend is, en op de manier waarop het dat is.

Vertel me graag…
…waarom jij denkt dat dit voor jou op dit moment een interessante uitdaging is en hoe je er invulling aan zou willen geven. Dat kan per e-mail op info(a)photologix(.)nl. Nog leuker is per post:

PHOTOLOGIX.nl
Bruno van den Elshout
Cederstraat 138
2565 JS  Den Haag

Ik voorzie uiterlijk op 30 november iedereen die me tot dan toe heeft aangeschreven van een passende reactie te voorzien, en de samenwerking op 1 januari 2018 te starten.


NEW HORIZON #4700, 14.07.2012 - 20h00

NEW HORIZON #4700, 14.07.2012 – 20h00

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Fundraising, Kijkje in de Keuken, Nieuws, Plannen 2018, Vacatures en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s