Voor wie morgen de opening van de tentoonstelling wil bezoeken

Tussenstand aan de vooravond van de tentoonstelling

Beste bezoeker,

Tof als je van plan bent morgen (vrijdag 9 oktober) de tentoonstelling van Whatever the Weather te komen bezoeken. Als je wel wilt komen maar je nog niet hebt aangemeld, doe dat dan graag nog (hier).

Door de coronamaatregelen is de opening wat anders dan eerdere feestelijke momenten die ik rondom mijn werk organiseerde. En eigenlijk komt dat helemaal niet zo slecht uit. Want de uitnodiging tot wezenlijke ontmoeting is gediend met rust, ruimte en onverdeelde aandacht.

Ga dus vooral niet haasten om er morgen bij te zijn, want de tentoonstelling duurt twee maanden. Op een ander moment heb ik waarschijnlijk meer tijd en aandacht om je te ontmoeten dan morgen. De expo is tot en met zondag 29 november elke zaterdag te bezoeken van 11 tot 16 uur, op maandagen aan het einde van mijn wekelijkse wandeling (waarbij welkom), en op andere momenten op afspraak. Stuur me een mailtje of geef op deze pagina door wanneer je graag wilt op bezoek wilt komen.

Voor wie morgen naar de opening komt:

  • Er is geen programma. Geen gastsprekers, geen openingsmoment.
  • Ik ben er, jij bent er mijn studiogenoten zijn er, misschien een aantal mensen die aan het project deelnemen, het boek is er, de horizons zijn er. De rest maken we ter plekke.
  • Ik verwacht ca. 20 mensen.
  • In de tuin zetten we twee tenten neer, zodat we genoeg ruimte hebben om iedereen te ontvangen en iedereen een eigen moment kan kiezen om de horizons en vooral het boek te bekijken.
  • Bij de ingang zorgen we voor ontsmettingsmateriaal, waarmee je je handen bij binnenkomst en vertrek kunt schoonmaken.
  • Er zijn geen hapjes. Wel wat te drinken, en verder veel leuke eetgelegenheden in de buurt.
  • We vragen je zelf te letten op de afstand die je in acht neemt ten opzichte van medebezoekers.
  • Als je je verkouden bent of koorts hebt, kom dan graag op bezoek wanneer je je weer beter voelt (beterschap!)
  • Als je genoeg beleefd hebt, of met iemand/mensen uitgebreid verder wilt kletsen, voel je vrij om dat in de tuin of op een leuk plekje in de buurt te doen.

Tijdens de tentoonstelling probeer ik met een crowdfundcampagne de productie van het boek in oplage mogelijk te maken. Daarvoor is € 40.000 nodig. Voel je zeker niet verplicht daar aan bij te dragen, maar zeker ook wel welkom. Ik vertel je graag over de manieren die ik heb bedacht om mensen uit te nodigen bij te dragen.

Kunstzaal de Bron vind je aan de Zoutmanstraat 43a in Den Haag, net buiten het stadscentrum. We zijn per OV goed bereikbaar vanaf het Centraal Station en station Hollands Spoor, met tram 16 of met de OV-fiets. Precieze OV-informatie vind je op 9292.nl. Met de auto komen kan ook, het best via de A12. Parkeren in de straat lukt meestal makkelijk, maar is wel betaald. Voor een routebeschrijving met de auto, zie hier.

Samenvattend:

Welkom, ook namens mijn studiogenoten Simon Buijs, Tessa Kuyvenhoven en Idris van Heffen!

Over Bruno van den Elshout

Kunstenaar
Dit bericht werd geplaatst in Boeken en publicaties, Expositie, Fundraising, Handreikingen, Laboratorium voor Levenskunst, wezenlijke ontmoeting, whatever the weather en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s