1) NEW HORIZONS – het boek!

In 2012 fotografeerde ik een jaar lang iedere dag en ieder uur de Noordzeehorizon. 8 785 portretten van steeds hetzelfde stuk horizon, vanaf steeds dezelfde plek en met exact dezelfde minimalistische voorstelling. 50% water, 50% lucht. Een jaar lang kon iedereen die het wilde, inloggen op de rust en ruimte van de Haagse Noordzeehorizon.

Nog tijdens de looptijd organiseerde ik samen met projectpartner Roelof, galerie Broft/Vanderhorst en een heel leger sympathisanten een eerste tussentijdse expositie met 40 mooie horizons.

NEWHORIZONS_coverMet de completering van de fotoserie krijgt het onderzoek naar de Nieuwe Horizons een nieuw hoofdstuk: de vertaling van visueel onderzoeksproject naar een kunstwerk-in-boekvorm. Een eenmalige oplage wordt dat, van 2012 genummerde exemplaren van NEW HORIZONS. Ritmisch en melodisch samengesteld rondom het thema van Kijken voorbij Onmogelijkheden.

Eenieder die de toekomst vanuit vertrouwen en nieuwsgierigheid tegemoet ziet, of graag zou willen zien: wees van harte uitgenodigd om de reis langs de Nieuwe Horizons mee te beleven. Via dit blog en via de maandelijkse nieuwsbrief Mee op Avontuur houd ik je graag op de hoogte van iedere spannende volgende stap.

Wil je meer weten over deze bijzondere op handen zijnde uitgave?

Hier lees je verder!

Geen zin in? Bekijk dan hier de laatste beurskoersen.

Advertenties

Een reactie op 1) NEW HORIZONS – het boek!

  1. Pingback: Rondje horizonprojecten | Ready2Amaze!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s